h1

“Ideas para el Desarrollo” un nou espai de debat i reflexió

4 Juliol 2009

id4d-small-es« Ideas para el Desarrollo» és un blog internacional de reflexió sobre temes de desenvolupament. Reuneix professionals compromesos i compromeses amb la seva feina i les seves conviccions personals en la causa del desenvolupament. Aquest blog ofereix un nou espai de debat lliure i obert entre investigadors, estudiants, professionals de diverses disciplines, i el públic en general. Plegats, poden compartir informacions, punts de vista i visions per al futur, per a fer progressar i enriquir el debat sobre el desenvolupament.

El Blog “Ideas para el Desarrollo” està basat en el principi de la gestió col·lectiva. No pertany a cap organització ni personalitat en particular i, tot i que fundat a iniciativa d’organitzacions i de personalitats, és independent.

Aquest blog està animat per diferents personalitats; Kemal Dervis (PNUD), Abdou Diouf (Organització de la Francofonia), Donald Kaberuka (Banc Africà de Desenvolupament), Pascal Lamy (Organització Mundial del Comerç), Supachai Panitchpakdi (Conferència de les Nacions Unides sobre Comerç i Desenvolupament), Jean-Michel Severino (Agència Francesa de Desenvolupament) y Josette Sheeran (Programa Mundial d’Aliments).

El blog del CD2 afegeix un RSS per a que tothom que ens visiti pugui seguir les novetats i continguts d’aquest espai de debat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: