h1

Premis d’Assaig CASA ÀFRICA 2009

31 Juliol 2009

logoCasaAfricaCasa Àfrica convoca els Premis per a Assajos sobre temes africans CASA ÀFRICA 2009, amb els quals pretén reconèixer, incentivar i divulgar assajos, originals i inèdits que contribueixin a un millor coneixement de les relacions hispano africanes en dos àmbits específics: les relacions econòmiques Àfrica Subsahariana-Espanya i Consolidació Democràtica a l’Àfrica Subsahariana. El Jurat valorarà la qualitat i actualitat dels treballs, així com la seva contribució al millor coneixement de cadascuna d’aquestes matèries. El termini de presentació és el 31 d’octubre del 2009, i el premi per a l’assaig guanyador a cada categoria és de 4.000 euros. La resolució del premi es farà pública abans del 15 de gener de 2010.

8ff3e95c66c528c17c86ecaaee317f30Casa Àfrica acaba de presentar a la seva seu de Las Palmas de Gran Canaria el llibre que recull els assajos guanyadors de la primera edició d’aquest premi. Gustau Nerín, Óscar Mateos Martín i Vicente J. Montes Gan i Eva Media Moral, són els autors dels tres assajos guanyadors, que tracten sobre les relacions entre Àfrica Subsahariana i Espanya des de diversos àmbits: història, desenvolupament econòmic i processos de consolidació democràtica.

A la pàgina web de Casa Àfrica podeu consultar les bases del premi d’enguany, i fer la inscripció. També podreu consultar les diferents activitats i projectes que des del 2007, any de la seva fundació, duu a terme aquest consorci públic que té per objectiu sensibilitzar la població, promoure el mutu coneixement, potenciar la cooperació hispano-africana i euro-africana, i servir de nexe entre institucions públiques, organitzacions del món acadèmic, empresarial i de la societat civil.

Així mateix, podreu accedir al catàleg de la Mediateca de Casa Àfrica, un centre documental i multimèdia especialitzat en la cultura, l’economia, la societat i la política de l’Àfrica Subsahariana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: